Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Özgür Basın Gününde Özgürlüğüne Veda Etti
Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun, 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü’nde gazetesinde yaptığı bir haberden dolayı ceza alarak cezaevine girdi.

Özgür Basın Gününde Özgürlüğüne Veda Etti

3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü'nü burukluk içinde yaşadık. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun bu önemli günde ceza evine giderken, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Milliyet Gazetesi Ankara Yazı İşleri Müdürü Ömür Ünver ve Samsun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mehmet Yazıcı, Rize, Giresun, Ordu, Zonguldak, Ankara, Tokat ve farklı illerden gelen gazetecilerin manevi destekleriyle cezaevine gönderildi.

Ak Parti Ünye Eski İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Meclis Üyeliği yaptığı dönemde bir oylamada, oyunu kendi partisi olan Ak Parti’ye değil, CHP’nin temsilcisine vermesini ispatlayan ve bunu da gazetesinde haber yapan Coşkun’u, “kişilik haklarıma ve özgürlüğüme saldırdı” diyerek mahkemeye vermişti. 2 yıl devam eden yargı sürecinin ardından gazeteci İbrahim Coşkun’a ceza verildi.

İbrahim Coşkun’u ailesi ve basın mensupları cezaevine uğurlarken yaptığı açıklamada, ” 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde basın özgürlüğü ile birlikte birçok alanda çeşitli konularda özgür olmayı Bugün ne yazık ki Ünye’de bir tarih oldu. Yaklaşık 3 ay burada cezamı çekmek için kalacağım. Bu süreçte yanımda olan gazeteci arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ediyorum. Temennim 88 gün sonra ne ben ne de başka meslektaşım tutuklanmasın. Dün yayın politikamız nasılsa bugün de aynı olacak. Sadece kısa bir reklam arası diyelim” dedi.

escort bayan bodrum




Kaynak: Özgür Basın Gününde Özgürlüğüne Veda Etti

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 1468 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI